Lifepal for

Private

For dig der ønsker Lifepal til dig selv

Privat

Lifepal for

Virksomheder

For dig der ønsker Lifepal til dig selv

Virksomheder

Fejlmeddelelse

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 569 af /var/www/lifepal.dk/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/lifepal.dk/public_html/includes/common.inc).

Vi bruger videnskab


Sundhed er et område med stort fokus, desværre også mange myter. Der er ikke nogen let genvej. Lifepal bygger på dokumenteret videnskab og viser vejen til varige forbedringer.

Vi har skåret ind til benet – dér hvor indsatsen giver størst effekt.

Nøglen til varige livsstilsændringer og maksimalt udbytte af sundhedsinvesteringerne

Lifepal lytter til dig


Facts er ikke nok. Hvad der virker afhænger af medarbejdernes ambitioner, præferencer og ikke mindst motivation. 

Med Lifepal får du personlig motivationscoaching fra specialister. Den fysiske tilstand er ofte udtryk for nogle bagvedliggende faktorer. 

Den personlige coaching adresserer årsager og ikke kun virkninger.

Dokumentér sundhedsindsatsen i Lifepal 

Sundhed har flere dimensioner


Lifepal er bygget ligesom dig: Et sammenhængene hele, der skal balancere. I Lifepal kan brugeren mulighed for at til- og fravælge flere spor, der dækker kost, motion, alkohol og rygning. I får dermed et sundhedsprogram, der matcher virksomhedens sundhedspolitk.

Sunde medarbejdere giver en sundere bundlinje

Et intuitivt og tilgængeligt værktøj


Det er svært nok at leve sundt. Der er ingen grund til at gøre det mere besværligt. Lifepal udstikker rammerne omkring en positiv forandring. Vi tror en mange små forandringer på brugeren præmisser. Ikke urealistiske omvæltninger. Det hele er enkelt og overskueligt at gå til og kan tilgås på den platform, du har ved hånden.