Lifepal for

Private

For dig der ønsker Lifepal til dig selv

Privat

Lifepal for

Virksomheder

For dig der ønsker Lifepal til dig selv

Virksomheder

Fejlmeddelelse

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 569 af /var/www/lifepal.dk/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/lifepal.dk/public_html/includes/common.inc).

Vi bruger videnskab


Sundhed er et område med stort fokus, desværre også mange myter. Der er ikke nogen let genvej. Lifepal bygger på dokumenteret videnskab og viser vejen til varige forbedringer. 

Vi kan ikke love dig, at vejen til bedre livsstil er nem, men vi kan love, at du får forudsætninger til at lykkes.

Vi har skåret ind til benet – dér hvor indsatsen giver størst effekt.

Lifepal er din livline i en verden af tvivlsomme sundhedstilbud

Vores eksperter står klar

Et værktøj kan ikke stå alene. Vi coacher dig personligt. Sammen finder vi, hvad der virker for dig afhængig af dine ambitioner, præferencer og ikke mindst motivation.  Du får ikke bare et skub i den rigtige retning. Igennem vores særlige motivationscoaching kan vi komme ind til de bagvedliggende faktorer. 

Herved kan vi adressere både årsager og virkninger. Vores eksperter står klar til at hjælpe - og dækker hele vejen rundt.

Lifepal er tilpasset din sundhed og din hverdag 

Kun Lifepal dækker hele vejen rundt


Lifepal er bygget ligesom dig: Et sammenhængene hele, der skal balancere.  Du har mulighed for at til- og fravælge flere spor.  Vælg vægttab, træning, rygestop,  alkohol eller sund livsstil.

Hvert spor indeholder flere indikatorer, der optimerer dine chancer for at skabe varig forandring. 

Lifepal stiller fleksible rammer til rådighed, som er realistiske at udfylde. I Lifepal skal du hverken tælle armbøjninger eller veje din mad. 

Vejen til sundhed er usikker og dyr. Lifepal er den sikreste og billigste.

Intuitivt og lige ved hånden

Det er svært nok at leve sundt. Der er ingen grund til at gøre det mere besværligt.

Med Lifepal kan sundhed og hverdag hænge sammen. Vi tror på enkle forandringer på dine præmisser. Ikke urealistiske omvæltninger. Lifepal er enkelt og overskueligt at gå til og kan bruges, der hvor du har behov for det.